در هفتهای که گذشت، آخرین متوسط قیمت سنگآهن خلوص ۶۲درصد وارداتی در چین از ۴/ ۱۲۷دلار هر تن سیافآر به حدود ۱۲۵دلار هر تن سیافآر رسید.
باتوجه به سهم سه درصدی محصولات کیفی و با ارزش افزوده بالای فولادی در کشورمان (در مقابل سهم متوسط ۱۵ درصدی تولیدات جهانی)، حرکت به این سمت و سو باید برنامهریزی شود.
امروز چهارشنبه 5 بهمن ماه، ۱۶۰ هزار تن انواع میلگرد شاخه در بورس کالا عرضه شد که ۱۱۸ هزار تن آن میلگرد پرمصرف ساختمانی ( سایز ۱۲ تا ۲۰) بود و با احتساب معاملات مچینگ، حدود ۳۲ هزار تن معادل یک چهارم از این عرضهها مورد معامله قرار گرفت!
مصرف ظاهری فولاد میانی در 9 ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش 17 درصدی، مصرف ظاهری کل محصولات فولادی افزایش 15 درصدی و مصرف ظاهری آهن اسفنجی افزایش 12 درصدی داشته است.
مجموع صادرات فولاد ایران (فولاد میانی و محصولات فولادی) در 9 ماهه سال جاری، 7 میلیون و 682 هزار تن بوده است.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، آمار تولید فولاد کشور در 9 ماهه سال جاری را منتشر کرد. طبق آمار منتشر شده، تولید فولاد میانی کشور در 9 ماهه سال ۱۴۰۱، 23 میلیون و 786 هزار تن بوده که رشد 13 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان میدهد.
در بازار جهانی به دلیل تقاضای چین قیمت ها رو به بالاست در حالیکه نفت روند ثابتی را دارد. نگرانی از رکود جهانی همه دست اندرکاران را محتاط کرده است ظاهراً همه چیز بسته به بازار چین است که ...
کمبود گاز در بخش فولاد، سال به سال جدی تر می شود و عدم توجه به آن می تواند موضوع را به بحران غیر قابل حل تبدیل کند. این در حالی است که توقف تولید یا کاهش آن منجر به کاهش سوددهی، افزایش هزینه های تولید، کاهش اشتغال می شود که می تواند ...
قیمت پایه شمش فولاد برای عرضه در بورس کالای ایران ۱۷درصد بالاتر از نرخ صادراتی فوب خلیجفارس تعیین شد؛ تصمیمی که از سویی زمینه صعود بهای محصولات طویل فولادی در بازار داخل را فراهم میکند و از سوی دیگر با غیراقتصادی کردن صادرات به کاهش درآمد ارزی کشور منجر میشود.
آمار واردات زنجیره فولاد از شمش فولاد تا انواع مقاطع، محصولات فولادی و آهن اسفنجی نشان میدهد که علاوه بر صفر شدن واردات آهن اسفنجی و اسلب به کشور، در هشتماهه امسال میزان واردات مقاطع طویل ۲درصد و واردات مقاطع تخت و محصولات فولادی حریم ۵درصد نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ بیشتر شده است.
در حالی که امروزه بسیاری از کشورهای جهان در حال توسعه شهرنشینی و گسترش زیرساخت های خود هستند، تقاضای فولاد در سرتاسر جهان در حال افزایش روزافزون می باشد.
ایران سال ۲۰۲۲ با صادرات هفت میلیون تن چدن و فولاد خام در مکان شانزدهم بزرگترین صادرکنندگان فولاد جهان قرار گرفت.